Montaj WC Bucuresti

Pentru montaj WC (montaj bazin WC, montaj rezervor WC sau montaj WC suspendat),  apelati cu incredere la serviciile de la InstalatorBucuresti.com

Oferim certificat de garantie pentru manopera efectuata!

Cum se desfasoara in mare procesul de montaj WC?

La montajul nou al unui vas wc, primul pas este sa asezam mai intai vasul wc (la rece) pe pardoseala si sa conectam racordul flexibil de evacuare apa uzata la teava de canalizare.

Ne indepartam de vas si privim de cat mai departe ca sa-l vedem asezat in spatiu si centram vasul. In cazul in care putem masura spatiile laterale (pentru in zona din spate ne dicteaza racordul flexibil de evacuare, la ce distanta sa fie de perete) atunci trasam cu un marker sau creion conturul vasului si gaurile pentru diblurile de fixare.

Apoi masuram si trasam locul unde vom monta rezervorul de apa al wc-ului. Veti gasi schita de montaj cu sablon din hartie cat si piesele de la flotor in interiorul rezervorului de apa.

Asamblare flotor in procesul de montaj WC

Asamblati flotorul si montati-l in interiorul rezervorului. Apoi dupa ce ati trasat cu sablonul locul unde veti fixa suportul de sustinere al rezervorului, gauriti cu atentie faianta cu un spiral special de gaurit tip sageata fara sa folositi percutia de la masina de gaurit.

Puneti diblurile, fixati suportul si apoi montati rezervorul pe suport. Mai gasiti in cutie o teava din plastic cu unghi de 90 de grade care conecteaza vasul wc de rezervor. Teava trebuie masurata cu atentie si precizie pentru ca la intrarea in vasul wc se monteaza o garnitura de caucic de etanseizare.

Se taie teava cu o panza de bomfaier si se curata gradul cu un cuter sau cu smirger. Pentru moment se abandoneaza teava si se trece la gaurirea gresiei pentru montajul vasului cu acelasi spiral special de gaurit placi ceramice si tot fara percutie la bormasina. Punem diblurile si dam cu silicon special pe talpa vasului wc.

Asezam vasul wc pe locul trasat si strangem diblurile. Apoi cu o carpa curata sau cu prosoape de hartie stergem surplusul de silicon. Acum punem garnitura de cauciuc pe teava care leaga rezervorul de vasul wc dupa care o conectam si in rezervor si strangem inelul din plastic la mana fara sa fortam foarte tare.

La finalul procesului de montaj WC

Se leaga si racordul flexibil de alimentare cu apa al rezervorului si se deschide usor robinetul pentru umplerea cu apa a rezervorului. Facem 3-4 probe ca sa verificam daca flotorul inchide si deschide la nivelul de apa optim si verificam atent sa nu avem pierderi de apa la imbinarile dintre racordul de alimentare cat si teava dintre rezervor si vas, dar si la burduful de evacuare. Nu folositi wc-ul mai devreme de 24h, timpul complet de intarire a siliconului sanitar.

Aceeasi operatiune se face si la vasul bideu si la vasul wc-ul.

Asiguram servicii de montaj WC sau inlocuire WC sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6. Dar si in judetul Ilfov.

montaj wc
urgente instalatii si desfundari Bucuresti