Montaj baterie in Bucuresti

Indiferent daca aveti nevoie de montaj baterie chiuveta, montaj baterie cada sau montaj baterie cabina dus apelati cu incredere la echipa InstalatorBucuresti.com.

Cautarile dumneavoastra pentru montaj baterie se opresc aici

O manopera simpla si aparent banala va poate strica ziua si zugraveala vecinilor in urma unei inundatii. Grad de dificultate redus dar cu scule potrivite si cunostinte in domeniul instalatiilor sanitare.

Poate suna hilar textul de mai sus dar reprezinta purul adevar . Nu de putine ori am fost solicitati sa intervenim in regim de urgenta pentru ca: „Sotul a strans prea tare piulita de la racord si s-a rupt niplul din perete!”

S-a apucat fratele meu sa schimbe bateria si nu a stiut ca trebuie sa inchida mai intai apa din robinetii de izolare pe care acum nu poate sa-i inchida ca sunt blocati si imi curge apa in casa!”

Am vrut sa schimb bateria si cand am manevrat robinetul de izolare ca sa inchid alimentarea cu apa era blocat, l-am fortat cu un patent si s-a rupt!”

Sunt doar cateva exemple din surprizele pe care le-au intampinat clientii dorind sa isi inlocuiasca singuri o simpla baterie.

montaj baterie baie
urgente instalatii si desfundari Bucuresti