Instalator sanitar pentru reparatii si instalari

Instalatii sanitare cu interventie rapida, la un apel distanta. Daca va confruntati cu situatii neplacute si aveti nevoie de un instalator sanitar de incredere, tocmai l-ati gasit. Pentru urgente, cum ar fi atunci cand s-a spart o teava si exista pericolul de a inunda vecinii, dar si pentru alte reparatii si solicitari (renovare la baie, montarea sau schimbarea masinii de spalat si altele) va stam la dispozitie.

instalatii sanitare la pret rezonabil

Echipa noastra de instalatori autorizati va poate oferi o gama foarte variata de servicii, mai ales in domeniul instalatiilor sanitare, precum montajproiectarereparatiiintretinere.

Suntem pregatiti sa raspundem prompt solicitarilor din Bucuresti si zonele limitrofe.

Subliniem ca este foarte important sa apelati la serviciile unor profesionisti, mai ales daca vorbim despre instalatiile sanitare, pentru ca, de multe ori, repararea unei lucrari efectuate de un amator se poate dovedi a fi mult mai costisitoare, decat atunci cand apelati de la inceput la o echipa de profesionisti.

Pentru aceste servicii de instalatii de natura sanitara puteti apela cu toata increderea la echipa noastra de instalatori autorizati.

Avem experienta de peste 10 ani, iar acest lucru se observa usor in modul organizat, ordonat si structurat in care lucram.

Mai jos puteti vedea cateva din serviciile pe care le oferim in materie de instalatii sanitare casnice sau profesionale.

Urgente Instalator Instalatii Sanitare

Va putem pune la dispozitie o intreaga echipa de persoane profesioniste in ceea ce priveste instalatiile sanitare, mai ales daca tinem cont si de faptul ca in cazul unor urgente, este foarte importanta promptitudinea si felul in care  se actioneaza.

Daca asa vor sta lucrurile, atunci veti reusi sa reduceti semnificativ din pagube si din cheltuielile necesare pentru reconditionarea locuintei dumneavoastra, si in cel mai rau caz, si a vecinilor.

Echipa noastra poate actiona foarte rapid si ofera solutii imediate, optime, viabile in timp si cu garantie. Printre aceste lucrari pentru care ne puteti contacta se numara:

 • Interventii in caz de Inundatii
 • Desfundari Toalete si Chiuvete Infundate
 • Desfundari/ Reparatii Sifoane Pardoseala
 • Drenaj
 • Inlocuire/ Reparatii Tevi Sparte
 • Blocaje si Scurgeri
 • Realizare Racordari la Coloane
 • Schimbari Coloane Principale si Secundare
 • Montaj/ Schimbari Robineti si Vane de Trecere/ Legatura
 • Instalari si Reparatii Calorifere
 • Reabilitari de Bransamente
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Firma instalatii sanitare Bucuresti. Intretinere si montaj

urgente instalatii si desfundari Bucuresti

Echipa de instalatori autorizati de pe InstalatorBucuresti.com va ofera servicii de montajintretinereproiectare si nu in ultimul de rand reparatii pentru instalatii sanitare de toate tipurile:

Reparatia Instalatiilor Sanitare si Inlocuirea Pieselor Defecte

In portofoliul nostru exista multe lucrari referitoare la reparatia instalatiilor sanitare si va putem ajuta inclusiv cu lucrari la conducte neetansate sau conducte infundate.

Pentru orice problema de ordin sanitar, chiar daca este una nementionata pe aceasta pagina, va incurajam sa ne contactati.

 • Montaj Robineti – Suntem calificati in ceea ce priveste reparareainlocuirea si instalarea diferitelor tipuri de robineti. De asemenea ne puteti contacta in cazul in care aveti nevoie de servicii pentru curatarea si fixarea tevilor, a robinetilor de legatura, a bateriilor sau chiuvetelor.
 • Baie si Accesorii Baie – Putem oferi servicii de montaj, reparatii si de intretinere obiecte si instalatii sanitare precum bideuri, rezervoare si vase WC.  Expertiza noastra se extinde si spre montarea sau intretinerea de cazi, cabine de dus sau echipamente pentru hidromasaj, bai de aburi, jacuzzi, baterii de cada, baterii de chiuveta, etc.
 • Proiectare si Instalare Instalatii Sanitare – Avem experienta si in acest domeniu. Ne puteti contacta in cazul in care doriti sa proiectati un sistem de instalatii  complet, pentru case noi sau pentru renovarea ori modernizarea unor sisteme existente pe constructiile mai vechi.
 • Servicii Canalizare – Putem face curatarearepararea si inlocuirea unor tevi vechi de canalizare. Putem repara tevile existente pentru a nu mai exista scurgeri si avem competentele necesare pentru a va oferi o expertiza corecta in ceea ce priveste montarea aparatelor de uz casnic la punctele de scurgere.
 • Reparatii si Montaj Boilere – Avem o experienta vasta in ceea ce priveste montarea de boilere noi in instalatiile sanitare casnice si profesionale precum si in repararea acestora, in cazul in care s-a produs o defectiune.
 • Centrale termice – Puteti solicita serviciile noastre in cazul in care doriti montarea unor cazane cu apa calda, cazane de abur, cazane pentru apa fierbinte, vase de expansiune sau montarea centralelor termice. Mai multe detalii puteti citi in pagina dedicata acestor servicii – aici Montaj Centrale Termice

Serviciile prezentate mai sus sunt doar cateva din lucrarile de baza pe care le executa fiecare instalator sanitar al firmei noastre. Dar, noi va stam la dispozitie si in cazul in care doriti sa ne contactati pentru o oferta personalizata sau pentru detalii legate de alt tip de interventii.

Va putem oferi sfaturi si informatii despre instalatiile sanitare. Ne puteti suna azi pentru o consultatie referitoare la problema dumneavoastra.

Ce spun clientii despre acest serviciu:

Aveti o lucrare mai complexa?
Contactati-ne

Hai sa stam de vorba! Ne puteti contacta prin email sau telefon.