Montaj chiuveta Bucuresti

Aveti nevoie de un montaj chiuveta noua sau doriti sa inlocuiti chiuveta veche din baie sau bucatarie? Nu incercati sa faceti singur aceasta manopera.

Puteti avea neplacuta surpriza sa va inundati casa si vecinii, iar pretul reparatiilor poate fi mult mai mare decat daca ati fi apelat de la inceput la un instalator sanitar cu experienta in domeniu din echipa InstalatorBucuresti.com

Instalatori cu experienta pentru montaj chiuveta

Nimic mai simplu sa montam o chiuveta. Oare?!

Exista cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont cand vrem sa montam o chiuveta intr-o casa nou construita sau cand vrem sa inlocuim chiuveta veche, indiferent ca ne referim la spalatorul din bucatarie ori lavoarul din baie.

Sa le luam pe rand:

Montaj chiuveta de bucatarie

Sau spalatorul, denumit asa in limbajul de specialitate. Cand ne ducem la magazin sa-l achizitionam trebuie sa avem in primul rand masuratorile facute cu exactitate de acasa, altfel riscam sa mai facem un drum sau sa cumparam ceva nepotrivit.

La o noua chiuveta de bucatarie, obligatoriu avem de verificat modul de conectare al racordului de evacuare a apei. Noile spalatoare au o gama variata de racorduri cu sifoane care au mai multe piese de asamblat decat generatia veche de spalatoare. Acest lucru conteaza pentru procedura de montaj chiuveta de bucatarie. 

Deci trebuie sa avem cotele spalatorului vechi si sa stim daca picuratorul este pe stanga sau pe dreapta. Majoritatea spalatoarelor noi nu au gaurile facute pentru montajul bateriei tocmai ca sa fie versatile. Mai trebuie sa stim dimensiunile racordurilor de alimentare cu apa curenta a bateriei cat si lungimea racordurilor.

In cazul in care dorim sa inlocuim si bateria (montaj chiuveta cu schimbarea bateriei), este bine sa alegem una cu gat lung sau cu arc si para de dus pentru ca avem de spalat la bucatarie si oale de gatit care au dimensiuni mari. Acest lucru este util ca sa ne fie lesne sa le manevram atunci cand le limpezim fara sa facem lac de apa si in afara cuvei cum ar fi pe blatul mobilei sau mai rau pe podea.

Daca spalatorul ales nu are gaurile facute pentru montarea bateriei este bine sa va cumparati unelte speciale de gaurit in functie de materialul din care este confectionat spalatorul. Pentru cele din inox ne trebuie o freza speciala de gaurit inoxul. Atunci cand vorbim de montaj chiuveta, trebuie spus ca acele chiuvete din granit sunt mai sensibile si mai pretentioase.

Daca nu ati mai facut acest gen de manopera sau daca nu aveti ceva indemanare ori exercitiu, mai bine apelati la un specialist instalator sanitar pentru montaj chiuveta. Este putin pretentioasa manopera chiar si cu o freza speciala de gaurit granitul.

Noi ne putem ocupa de montare chiuveta pe blat si montaj scurgere chiuveta bucatarie, kit montare chiuveta de bucatarie, montaj chiuveta pe blat pret rezonabil, indiferent de forma si modelul chiuvetei. Cu noi, montarea chiuvetei de bucătărie este foarte simpla.

Montare chiuveta baie/ lavoarul din baie

Pentru montaj chiuveta baie, avem cam aceeasi situatie, cu amendamentul ca trebuie sa luam in calcul daca lavoarul este cu picior ceramic, cu dulapior sau cu suporti scurti care tin lavoarul suspendat. Este bine sa avem in vedere si racordul flexibil de evacuare a apei, diametrul si lungimea.

De asemenea, pentru montaj chiuveta baie este preferabil ca bateria pe care o vom monta pe noul lavoar sa aiba gatul lung ca sa ne fie usor atunci cand ne spalam pe maini si sa nu ne lovim in marginile lavoarului. Pentru lavoarele suspendate este foarte important sa alegem diblurile potrivite in functie de suportul pe care o sa le fixam.

Contactati-ne pe noi pentru chiuveta de baie cu montaj.

montaj chiuveta
urgente instalatii si desfundari Bucuresti