Termeni Si Conditii

Prezentul document de Termeni si conditii stabileste cadrul de utilizare a acestui site.

Utilizarea si accesul pe site se fac pe baza respectarii regulilor descrise mai jos. Utilizarea interfetei siteului si logarea, sau accesul la serviciile siteului presupun acceptarea conditiilor de utilizare.

1. Acordul privind utilizarea siteului InstalatorBucuresti.com

Utilizarea siteului si accesul pe interfata acestuis sunt supuse legilor, conditiilor de utilizare si a regulamentelor utilizabile in acest caz.

Folosind siteul acceptati conditiile mai sus mentionate si luati la cunostinta ca orice acord intre persoana dumneavoastra si siteul InstalatorBucuresti.com sunt inlocuite prin prezentele conditii de utilizare. In cazul in care nu acceptati sau nu sunteti de acord cu termenii de utilizare ai siteului, va rugam parasiti siteul.

Totodata acceptati ca, fara folosirea notificarii prealabile, continutul si informatiile prezentate pe site pot fi modificate. Folosind linkurile prezente pe site sunteti de acord ca informatiile prezentate pe aceste siteuri nu cad sub jurisdictia siteului InstalatorBucuresti.ro. Vizitarea acestor siteuri si folosirea informatiilor prezentate de acestea cade in totalitate sub aprecierea dumneavoastra.

Pemtru utilizarea siteului este nevoie de acceptarea termenilor si conditiilor mai sus mentionate. Totodata pentru folosirea siteului in conditii optime, este recomandata citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare.

2. Continutul utilizat si proprietatea continutului

Prezentul site si informatiile afisate de acesta, incluzand textele si imaginile care cad sub autoritatea drepturilor de copyright al siteului InstalatorBucuresti.com, in exceptia cazului cand nu este altfel specificata aceasta informatie. Continutul utilizat, fiinde el o marca inregistrata, un logo sau design propriu al siteului reprezinta proprietatea siteului InstalatorBucuresti.com.

Astfel este interzisa utilizarea continutului mai sus mentionat, fara permisiunea scrisa prealabila a proprietarului continutului. Societatea Instalator Bucuresti. impune recunoasterea drepturilor intelectuale a continutului mentionat conform legilor in vigoare, iar in cazul incalcarii drepturilor de autor se va ajunge la actionarea in instanta judecatoreasca a celor ce incalca aceste drepturi.

3. Termeni si conditii: Folosirea siteului

Societatea Instalator Bucuresti SRL acorda permisiunea de utilizare a siteului in urmatoarele conditii:

Descarcarea continului utilizat pe site este posibila pentru uz in scop personal si necomercial, avand in vedere drepturile de autor si de copyright in vigoare, totodata a tuturor drepturilor de proprietate intelectuala mentionate la capitolul continut. Folosirea materialelor publicitare sau informative publicate pe site este strict interzisa fara acordul scris al Societatii Instalator Bucuresti SRL.

Materialul utilizat in sectiunile de articole, anunturi, stiri sau forum pot fi reproduse in ziare de circulatie generala in scop editorial, pe posturi de radio sau televiziune.
Este interzisa copierea (cu exceptia cazurilor mentionate mai sus), modificarea sau distribuirea, transmiterea, reproducerea, refolosirea, publicarea, autorizarea materialelor publicate pe siteul firmei Instalator Bucuresti SRL.

Totodata este interzisa acordarea licentei de folosire, a scrierii lucrarilor derivate din continutul siteului, a vinderii sau transferarii continutului mentionat pe site fara acordul scris al societatii Instalator Bucuresti SRL.
Siteul firmei nu poate fi folosit in scopul postarii mesajelor amenintatoare, a materialelor false, abuzive, vulgare sau obscene.

Siteul interzice postarea de mesaje si materiale cu caracter senzational, profanator sau pornografic pe suprafata acestuia, sau publicarea si postarea de materiale ce pot conduce la incalcarea legii, sau pot fi instigatoare la infractiuni sub incidenta civila sau in orice mod ce ar putea incalca legea.

Siteul este responsabil pentru continutul publicat de aceea in caz de folosire abuziva a materialului postat sau in cazul incalcarii legilor in vigoare, societatea responsabila pentru acest site va colabora in totalitate cu autoritatile desemnate pentru mentinerea unui cadru legal, si va furniza datele persoanelor implicate in transmiterea sau afisarea oricarui tip de mesaje mentionate mai sus prin intermediul siteului.

Pentru utilizarea serviciilor publicate pe siteul firmei Instalator Bucuresti, dumneavoastra sunteti de acord cu furnizarea informatiilor veridice, corecte si complete asa cum sunt acestea cerute de siteul in cauza.

In cazul nerespectarii obligatiilor asumate de catre dumneavoastra siteul isi rezerva dreptul de blocare a accesului pe o perioada nedeterminata (sau determinata) pe siteul societatii si pentru utilizarea serviciului fara a avea obligatia unei notificari in prealabil.

Datele dumneavoastra personale sunt utilizate numai in scopul cerut de catre site si vor fi utilizate numai in scopurile declarate de societate. Totodata noi avem obligatia de a nu vinde si a nu face publice bazele de date ce contin datele dumneavoastra personale sau informatii referitoare la dumneavoastra ca utilizator al siteului.

In cazul pierderii parolei de utilizator, in cazul membrilor inresgistrati pe site, sau a oricarei activitati neautorizate sub numele dumneavoastra sunteti de acord sa ne instiintati imediat de acest fapt.

Dumneavoastra sunteti in cunostinta de cauza ca, materialele, pozele, informatiile publicate si stocate pe site sunt responsabilitatea persoanei care adauga continutul. Societate nu poate fi facuta responsabila sau implicata in mod direct sau indirect in cazul folosirii informatiilor incomplete sau gresite si utilizarea acestora.

Dumneavoastra ca utilizator sunteti de acord cu urmatoarele: proprietarii sau administratorii siteului nu pot fi trasi la raspundere in cazul consecintelor sau relatiilor ce intervin din achizitii, promotii, orice tip de legaturi, tranzactii, colaborari in cazul persoanelor ce promoveaza material in mod direct sau indirect prin intermediul siteului nostru.

Propretarii siteului nu pot fi trasi la raspundere, si nu sunt responsabili in nici un fel in cazul situatiilor mentionate mai sus.

4. Politica de confidentialitate – Termeni si conditii

Datele dumneavoastra cu caracter personal cum ar fi: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa, adresele de mail vor fi utilizate numai in scopul indicat de siteul nostru si vor fi utilizate in conformitate cu politica de confidentialitate a siteului nostru.

Comunicarea pe site sau postarea de materiale cum ar fi intrebarile sau comentariile sunt considerate ca materiale neconfidentiale si sunt tratate ca atare fara a fi sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala.

5. Copyrightul suprafetei siteului si a informatiilor publicate

Programele, bazele de date, scripturile siteului, interfetele grafice, elementele grafice, pozele publicate pe site sunt in totalitate proprietatea societatii Instalator Bucuresti SRL si cad sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea acestora, fara a avea in prealabil acordul scris al societatii Instalator Bucuresti SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

Ca si utilizator al siteului, dumneavoastra sunteti in totalitate de acord cu cele mentionate mai sus.

6. Lipsa de garantii

Continutul si designul siteului este unul ce poate fi modificat fara ca firma noastra sa fie trasa la raspundere in mod direct si fara oferirea de grantii implicite sau exprese.

7. Exonerarea de raspundere

Utilizarea informatiilor si serviciilor descrise pe site cad in totalitate sub raspunderea dumneavoastra. Directorul firmei sau angajatii firmei nu sunt in nici un fel responsabili pentru daune directe sau indirecte ce au rezultat din utilizarea siteului si a continutului publicat pe acesta.

Societatea Instalator Bucuresti SRL nu este in nici un fel raspunzatoare pentru daunele cauzate de virusi sau programe de calculator in urma utilizarii materialului postat pe site sau in cazul descarcarii programelor si a informatiilor de pe siteul firmei.

8. Limitari de responsabilitate

Produsele si serviciile firmelor ce se inregistreaza pe site si posteaza materiale sunt marcile inregistrate ale companiilor producatoare. Utilizarea numelor produselor sau serviciilor si a marcilor inregistrate sunt responsabilitatea fiecarui magazin detinator in parte.
Societatea noastra nu este in nici un fel responsabila in cazul in care persoane sau societati folosesc sau posteaza informatii incomplete sau neconforme continutului siteului nostru.

Totodata nu raspundem de prejudiciile directe sau indirecte ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiilor si materialelor postate pe siteul firmei noastre.
In cazul in care dumneavoastra considerati ca materialele postate pe site de societatea Instalator Bucuresti SRL violeaza drepturile de copyright, sau alte drepturi va rugam sa ne contactati pe mailul de la rubrica noastra contact.
Informatiile si materialele pot fi reproduse prin tiparire doar in scopul de uz personal.

9. Linkurile de pe siteul societatii

Siteul poate contine linkuri de la alte societati, acestea fiind proprietatea diferitelor societati ce au postat linkurile. Furnizarea acestor linkuri catre dumneavoastra este posibila in cazul in care dumneavoastra cereti acest lucru.

Societatea noastra nu controleaza si nu detine drepturi de autor pentru informatiile si materialele folosite si postate de aceste terte societati sau siteuri. Totodata societatea noastra nu este responsabila pentru normele de confidentialitate, continutul si functionalitatea acestor terte linkuri provenind de la siteurile ce le posteaza pe suprafata siteului InstalatorBucuresti.com.

Societatea Instalator Bucuresti nu este in nici un fel responsabila daca linkurile provenind de la diferitele siteuri:
incalca drepturile de proprietate a materialelor utilizate,
sunt incomplete si au un caracter inselator,
nu au caracter comercial si nu sunt conforme scopurilor vizate,
nu ofera conditii de securitate adecvate,
siteurile contin elemente cu caracter destructiv sau virusi de calculator,
au un continut calomnios sau licentios.

Totodata firma noastra nu autorizeaza postarea de astfel de materiale pe aceste siteuri. Folosind aceste linkuri o faceti pe proprie raspundere fara a putea trage la raspundere siteul societatii noastre.

10. Modificari ale conditiilor de utilizare

Societatea Instalator Bucuresti isi rezerva dreptul de a modifica, actualiza sau revizui aceste conditii de utilizare fara o notificare in prealabil. Dumneavoastra sunteti obligat sa luati la cunostinta aceste modificari, si este ceruta respectarea acestora. Pentru aceasta este recomandata vizitarea periodica regulata a conditiilor de utilizare.

11. Dispute, conflicte

Tentativele de frauda si acces neautorizat pe site vor fi comunicate autoritatilor competente. Aplanarea conflictelor aparute intre client si societate va fi facuta pe cale amiabila la inceput, printr-un acord al ambelor parti. In cazul in care solutionarea nu este posibila se va apela la instantele competente din Romania.

12. Legislatia aplicabila si jurisdictia

Conditiile de utilizare ale siteului societatii sunt in conformitate cu legile in vigoare din Romania. Astfel instantele romane au jurisdictie exclusiva in cazul disputelor referitoare la conditiile de utilizare ale siteului sau a materialelor postate si gazduite pe suprafata acestuia.