Desfundare canalizare Bucuresti – Interventii prompte

S-a infundat toaleta, ai inundat vecinul, s-a spart o teava, s-a blocat o canalizare? Suntem pregatiti oricand sa intervenim pentru desfundare canalizare Bucuresti si sa readucem rapid si eficient lucrurile la normal.

Poate te gandesti ca tie nu are cum sa ti se intample, ca esti atent, ca problema asta cu desfundare canalizare Bucuresti sau Ilfov apare doar la cei neglijenti. Dar hai sa vedem de ce este posibil ca si tu sa ai nevoie de ajutorul nostru.

De ce ai putea avea nevoie de servicii desfundare canalizare?

 • Scurgerile de la dus si de la cada nu sunt lipsite de provocari. De obicei, acolo problema o reprezinta parul sau depunerile de sapun din sifon sau de pe tevile de scurgere.
 • Chiuveta de la baie se poate infunda cu par, pasta de dinti, sapun si murdarie. Vazand acest lucru, poate vei incerca sa o desfunzi cu mana ori cu o pompa manuala. Din pacate, de cele mai multe ori, asta ar putea fi o interventie casnica temporara. Dar, in timp, peretii tevilor se acopera cu murdarie, iar de aici la blocaje mai este doar un pas foarte mic. Cand acest lucru se intampla, doar un profesionist in desfundare canalizare Bucuresti te mai poate ajuta. In astfel de situatii, echipa noastra va interveni prompt si va indeparta murdaria, firele de par si depunerile si va curata integral tevile astfel incat acestea sa functioneze ca si cand ar fi abia instalate.
 • Scurgerile in pardoseala sunt des intalnite in subsoluri, spalatorii si garaje. De asemenea, pot fi regasite in terase, alei si in bai. Aceste scurgeri sunt prevazute cu un sifon care ar trebui mentinut plin cu apa pentru a preveni mirosurile neplacute si scurgerile de biogaz din canalizare sau fosele septice. Aceste scurgeri trebuie verificate periodic pentru a avea certitudinea ca nu sunt infundate si pot sa preia apa de pe pardoseala, prevenind inundatiile.
 • Murdaria si gunoaiele pot infunda sifoanele de pardoseala, dar noi te putem ajuta sa scapi de problema fara dureri de cap!
 • Multe dintre burlanele care indeparteaza apa din jgheaburile de pe acoperis sunt conectate la sistemul de canalizare al orasului prin tevi subterane. Acestea se pot infunda cu frunze si gunoaie si pot refula. 

In toate aceste situatii si multe altele cand canalizarea se blocheaza, echipa noastra de profesionisti in desfundare canalizari poate interveni rapid. 

desfundare canalizare bucuresti interventii
urgente instalatii si desfundari Bucuresti

Verificari si mentenanta canalizari in Bucuresti

Cheama-ne sa verificam sistemul de canalizare daca este in regula inainte sa apara probleme. Daca totusi nu ne-ai chemat sa verificam si acum canalizarea a refulat, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa suni la instalatorbucuresti.com si noi vom interveni prompt si eficient sa te scapam de problema. Ai putea spune ca nu este nevoie de o firma specializata in servicii desfundare canalizare Bucuresti pret rezonabil pentru probleme si ca amicul tau mester bun la toate este mai ieftin si pare a fi priceput.

Cel putin asa sustine. Desigur, poti opta pentru serviciile sale si este posibil ca el sa rezolve situatia aparent eficient.

Dar exista posibilitatea ca lucrarea vecinului sa fie defectuoasa, facuta in graba. Si va spunem asta din experienta. Un non-profesionist poate produce stricaciuni care nu sunt vizibile pe loc, dar veti vedea pagubele in timp (si de multe ori aceste pagube sunt mai mari decat problema initiala).

Preferabil este sa apelezi la serviciile unei echipe specializate in desfundare canalizare Ilfov si in capitala, o echipa formata din persoane calificate sa solutioneze astfel de probleme. Pentru Instalator desfundat tevi Bucuresti conteaza pe noi. 

Asa vei fi sigur ca tu si casa ta sunteti in siguranta.

Cautati un profesionist pentru desfundat tevi?

Cateva din serviciile pe care noi le oferim sunt urmatoarele:

 • Desfundat tevi la baie si la bucatarie
 • Desfundare cu inalta presiune
 • Curatarea mecanica a tevilor
 • Desfundat tevi infundate cu depuneri de nisip
 • Desfundat si curatat decantoare
 • Curatare namol din lacuri sau iazuri
 • Desfundare si curatare rezervoare
 • Verificare canalizari
 • Verificare si desfundare scurgeri incalzire in pardoseala

Secretul calitatii serviciilor pe care le oferim este acela ca personalul nostru este calificat, serios si bine pregatit, cu experienta. In plus, lucram cu echipamente de ultima generatie care ne ajuta sa fim eficienti cand vine vorba de desfundat tevi si sa curatam temeinic. Daca aveti nevoie de serviciile noastre, va rugam sa ne contactati si sa ne comunicati locatia si cateva detalii despre problema. Vom ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Pentru desfundare canalizare  apeleaza doar la profesionisti

Echipa noastra va realiza mai intai o inspectie video a tevilor/ coloanelor acolo unde aceasta este posibila, apoi va aplica solutia cea mai sigura pentru situatia respectiva.

Daca este nevoie, vom folosi metoda de desfundare canalizare cu jet de presiune la 200 bari. Totul pentru ca viata ta in confortul casei tale sa isi reia cursul natural cat mai repede.

Avantajul major atunci cand apelezi la o firma profesionista de servicii desfundare canalizare pret rezonabil este ca lucrarea efectuata beneficiaza de suport tehnic si service gratuit pe o perioada de 12 luni de la finalizarea interventiei.

Aceasta inseamna ca orice dauna cauzata, elemente defecte sau nepotrivite folosite la lucrare din vina noastra, se vor repara, inlocui, solutiona fara vreun cost suplimentar pentru tine. Singura conditie este ca dupa interventia noastra sa folosesti in mod corespunzator instalatiile.

Prin urmare, ai toate motivele sa ai incredere in seriozitatea si implicarea noastra. Contcteaza-ne azi pentru desfundare canalizare Bucurseti si afla de ce sute de bucuresteni ne recomanda!