Montaj centrala termica in Bucuresti si Ilfov

Pentru inlocuire sau montaj centrala termica avand incalzire pe gaze, lemne, peleti sau electrice, ati ajuns unde trebuie. InstalatorBucuresti este o firma acreditata sa efectueze toate aceste lucrari pentru care oferim si garantie.

Sunati-ne acum si vom trimite la adresa dvs. un membru al echipei noastre pentru a va face o evaluare.

montaj centrala termica bucuresti

Fie ca este vorba de montajul centralei termice sau de inlocuirea celei vechi, puteti apela la serviciile noastre, deoarece va stam la dispozitie cu servicii prompte si profesionale. Trebuie sa lucrati cu persoane profesioniste pentru ca siguranta este cea mai importanta, mai ales daca vorbim de montarea centralelor termice. Noi asiguram si kit montaj centrala termica.

Este foarte important sa apelati la o echipa de profesionisti, de fiecare data cand aveti nevoie de servicii de instalare si de montare centrale termice, deoarece astfel veti reusi sa fiti in siguranta si veti elimina riscul aparitiei unor accidente neplacute cauzate de nepriceperea persoanelor cu care lucrati.

Noi avem o echipa de instalatori autorizati in ceea ce priveste montarea si intretinerea centralelor termice.

Daca veti alege sa lucrati cu o echipa de profesionisti, nu va veti pune in pericol familia prin folosirea unor instalatii neprofesionale si necorespunzatoare pentru locuinta pe care o detineti.

Servicii de calitate pentru montaj centrala termica

In cazul in care centrala pe care o aveti are nevoie de reparatii frecvente, fiind mai veche de 10 ani si avand o functionare deficitara, atunci trebuie sa va ganditi la o verificare amanuntita si chiar la inlocuirea acesteia. Dupa 10 ani, o centrala termica nu mai ofera de obicei acelasi randament.

Daca si dumneavoastra aveti de a face cu o centrala termica mai veche care nu mai functioneaza in parametri optimi, atunci puteti cumpara cu toata increderea o centrala termica noua, mai performanta si mai sigura. De asemenea, ne puteti contacta pe noi pentru montaj si garantie lucrare. Ne putem ocupa de inlocuirea si montarea diferitelor tipuri de centrale.

Astfel serviciile pe care vi le putem oferi sunt:

 • Montaj centrala termica pe gaz si inlocuire,
 • Montaj si inlocuire centrale termice pe lemne,
 • Montaj si inlocuire centrale termice pe peleti,
 • Montaj si inlocuire centrale termice electrice.

Montajul unei centrale termice presupune de obicei fixarea pe pozitie, realizarea legaturilor hidraulice tur – retur pentru incalzire, racordare la apa rece si calda, verificarea etanseitatii centralei si testarea presiunii in instalatie, montajul kitului pentru evacuarea gazelor de ardere si montarea unui furtun de scurgere a condensului (intre centrala si scurgerea cea mai apropiata).

Inlocuire centrale termice

Aveti nevoie de o echipa de profesionisti si pentru inlocuirea unei centrale termice. Deoarece aceasta necesita o atentie speciala in validarea si reproiectarea conexiunilor existente, este indicat sa lucrati cu persoane autorizate si competente. Apeland la noi, puteti beneficia de urmatoarele servicii:

 • inlocuirea centralei si constatarea unor defectiuni, la traseele existente
 • refacerea circuitelor defecte si schimbarea componentelor defecte ale acestora.
inlocuire si montaj centrala termica
urgente instalatii si desfundari Bucuresti

Alegeti sa lucrati cu noi pentru montaj centrale termice

 • Oferim garantie pentru montaj centrala termica
 • Prestam serviciile in mod profesional
 • Suntem implicati si avem experienta solida in domeniu
 • Avem drept de autorizare executare instalatii termice
 • Firma instalare centrala termica la pret avantajos
 • Satisfactia dumneavoastra este esentiala pentru noi.

Stiti ca pentru montaj centrala termica aveti nevoie de un profesionist cu experienta? Noi suntem o firma cu expertiza si avem in portofoliu sute de lucrari in acest domeniu. Fiecare proiect finalizat beneficiaza de garantie, un motiv in plus sa aveti incredere in noi. Vom efectua lucrarea cu simt de raspundere pentru ca stim ca acest lucru poate influenta in mod direct siguranta, confortul si linistea dumneavoastra. Pentru interventii rapide, preturi bune si servicii exemplare, suntem aici, la un apel distanta. Nu uitati ca la noi gasiti cel mai bun pret montaj centrala termica pe gaz, lemn, peleti etc, din perspectiva celei mai bune calitati.