Politica de confidentialitate

Societatea Instalator Bucuresti in calitate de proprietar si administrator al siteului InstalatorBucuresti.com garanteaza utilizatorilor siteului confidentialitatea datelor furnizate catre firma noastra, si o navigare pe interfata siteului cat se poate de sigura. Societatea nu tolereaza politicile de tip spam de aceea isi asuma responsabilitatea ca datele furnizate cu caracter personal vor fi folosite in scopul dorit de dumneavoastra.

Securitatea datelor cu caracter personal

Acordul de confidentialitate privitor la politica securitatii datelor personale acopera aria de utilizare a prelucrarii datelor cu caracter personal de catre siteul societatii. Aceasta confidentialitate este aplicabila atat in cazul persoanelor fizice ce se inregistreaza pe siteul societatii cat si in cazul persoanelor juridice fiind valabile aceleasi masuri de securitate.
In momentul crearii unui cont pe siteul InstalatorBucuresti.com, prin accesarea sau comandarea produselor si serviciilor firmei se cere furnizarea de date personale uzuale in cazul identificarii personale a utilizatorilor siteului.
Detaliile personale difuzate de dumneavoastra siteului nostru contin o metoda de identificare si o mai usoara folosire a serviciilor oferite de siteul InstalatorBucuresti.com
Pentru a nu periclita confidentialitatea datelor personale furnizate acestea nu trebuie postate sub nici o forma pe forumuri de discutie sau in comentarii la diferite subiecte, pentru ca astfel siteul nu poate avea raspundere asupra acestor date confidentiale, ele fiind facute publice de catre dumneavoastra.

Informatiile furnizate siteului nostru fiind ele personale sau publice servesc ca scop identificarea individuala, inregistrarea conturilor, conceperea de promotii si imbunatatirea fluxului de servicii gazduit pe site. Utilizatorii inregistrati pot primi mailuri promotionale sau newslettere venind din cadrul companiei noastre, acestea avand ca scop popularizarea serviciilor si a produselor oferite.

Transmiterea datelor si informatiilor cu caracter personal unor terte persoane

Societatea noastra nu va transmite datele dumneavoastra personale unor terte persoane. Transmiterea de date individuale se poate face in doua cazuri, cu acordul clientului, sau daca este nevoie de aceste date pentru identificare sau furnizarea unor produse si servicii clientului. Datele cu caracter personal se transmit autoritatilor competente la cerere, in cazurile in care s-a savarsit o infractiune, protejeaza siguranta persoanei vizate sau a firmei ce furnizeaza serviciile, sau in cazul in care informatiile sunt solicitate pentru reglementarea, solutionarea unor neintelegeri, de tip legal de exemplu. In toate cazurile mentionate mai sus utilizatorul va primi o instiintare electronica.

Drepturile de modifica, stergere a datelor personale

Orice persoana are dreptul sa renunte la contul de utilizator deschis la orice moment. Totodata daca vrea sa isi imbunatateasca profilul sau sa adauge noi informatii referitoare la noi servicii sau date personale, acest lucru este posibil.

Securitatea datelor este un lucru foarte important pentru firma noastra, de aceea conturile de utilizator sunt aparate de o parola login, iar datele stocate sunt intr-un mediu sigur.

Comentarii si sugestii

Utilizatorii siteului pot trimite observatii, comentarii, sugestii administratorilor firmei. Aceste date fiind protejate si confidentiale pentru pastrarea drepturilor de confidentialitate.

Modificari ale politicilor de confidentialitate

Aceste modificari pot aparea in cazul necesitatii schimbarii datelor de confidentialitate, noile reglementari vor fi publicate pe aceasta pagina a siteului impreuna cu schimbarile survenite. Pentru intrebari privind politica de confidentialitate a siteului firmei InstalatorBucuresti va rugam adresati-va firmei prin mail sau telefonic.