Montaj Boiler in Bucuresti. Instalatori autorizati

Aveti nevoie de montaj boiler? Apelati acum la un instalator autorizat.

Stiti ca boilerul se cumpara in functie de cati consumatori avem in casa?

Este recomandabil ca toate boilerele montate sa fie conectate la tabloul electric pe o siguranta individuala cu diferential. Boilerul trebuie sa fie bine ancorat cu tije filetate si ancore chimice daca peretele este din caramida porotherm sau cu dibluri foarte puternice si adanci daca suportul este din BCA sau caramida plina.

In cazul in care boilerul se monteaza pe un perete de rigips trebuie facut un cadru rezistent. Supapa de presiune de minim 6 bari (in functie de boiler) se monteaza intre robinetul de izolare si boiler, obligatoriu pe teava de apa rece si nu pe cea de apa calda, asa cum o monteaza foarte multi ‘’instalatori” amatori. Preferabil sa fie montat si un robinet de golire prevazut cu dop de siguranta.

Pentru montaj boiler, echipa de la Instalator Bucuresti va recomanda sa aveti in vedere urmatoarele aspecte

  • montarea unui filtru mecanic (Y1/2) pe circuitul de alimentare cu apa rece;
  • montarea unui filtru magnetic de 1/2 pe circuitul de alimentare cu apa rece;
  • montarea unei supape de siguranta de minim 6 bari pe circuitul sanitar de apa rece;
  • montarea unui vas de expansiune sanitar corespunzator capacitatii boilerului;
  • montarea unui robinet de golire a boilerului.
montaj boiler bucuresti

Montaj boiler electric Bucuresti

Ceea ce poate parea o operatiune foarte complicata, pentru un expert instalator in astfel de lucrari, montajul unui boiler este un proces destul de simplu. Nu necesita modificari la reteaua de curent si nici resurse suplimentare sau scule speciale.

Cu toate acestea, este recomandat ca montarea boilerelor electrice sa se realizeze de catre un profesionist cu experienta care va respecta toate indicatiile critice ale firmei producatoare.

Daca montajul nu este realizat corect, exista riscul ca boilerul sa nu ofere randamentul asteptat si pentru care a fost conceput. Mai mult, exista chiar posibilitatea ca el sa se defecteze daca nu este bine instalat.

Pentru montaj boiler, puteti avea deplina incredere in echipa noastra de specialisti autorizati. De la alegerea optima a locului de instalare si pana la verificarile finale, ne vom ocupa de tot ce presupune montarea unui boiler.

Va intereseaza pret montaj boiler electric, schema montaj boiler cu 2 serpentine, schema montaj boiler termoelectric ariston sau alta interventie similara pentru set montaj boiler? Pentru o estimare de cost nu ezitati sa ne contactati: 0726.661.661