Testimoniale Instalatori

Va invitam sa parcurgeti aceste cateva testimoniale instalatori pe care le-am primit de la clientii nostri. Sunt confirmarea faptului ca ne implicam total in fiecare lucrare.

De asemenea, daca ati colaborat cu noi si doriti sa ne lasati o parere sincera despre  experienta avuta, ne-am bucura foarte tare sa ne lasati testimonialul dumneavoastra. Parerea dumneavoastra este importanta pentru noi si de ajutor pentru toti cei care ajung aici si au nevoie de o recomandare pentru instalator, de un instalator Bucuresti autorizat, pentru intretinere si reparatii pentru echipamente, de instalatori si electricieni autorizati anre, de instalatii sanitare interventii rapide sau alta urgenta pentru instalator.

Va multumim!

Testimoniale instalatori Bucuresti & Ilfov – Recomandari de la clienti

Atat calitatea serviciilor cat si a produselor este ireprosabila, deci recomand cu placere. Adrian Tanase

Adrian Tanase, Dristor

Domnii de la Instalator Bucuresti sunt prompti, seriosi si eficienti.
Ii recomand cu toata increderea.

Cosmin, Damaroaia

Am cumparat o mașină de spălat nouă care a fost instalata necorespunzator de catre un vecin priceput la toate. L-am inundat pe vecinul de jos. Am sunat la InstalatorBucuresti.com fiind intr-o situație de urgență. Mi s-a raspuns imediat. Un instalator a ajuns intr-un timp foarte scurt, a evaluat situația cu calm, mi-a explicat care este cauza si a rezolvat problema (conducta de drenaj era incorect instalata). El a fost foarte explicit, extrem de politicos și a lasat bucataria intr-o stare foarte ordonat înainte de a pleca. Sunt foarte multumit de treaba care a fost făcuta si daca voi mai avea nevoie de serviciile lor, voi apela fără un moment de ezitare. Va multumim pentru ca ne-ati salvat

Ileana, Sos, Viilor

Mi s-a infundat teava de scurgere de la cabina de dus. Dorind sa rezolv cat mai repede, am pus un scurgere un plic de granule de desfundat (dintr-acelea care se gasesc in comert) apoi am turnat apa fierbinte. Soda caustica din componenta granulelor a topit cotierele de plastic fapt ce a dus la provocarea iminenta a inundatiei. Am sunat la numarul de urgente de pe site. O echipa s-a prezentat la domiciliul meu. Din momentul apelului telefonic si pana la rezolvarea completa a situatiei create, au trecut maxim 2 ore. Am fost multumiti de promptitudinea si profesionalismul echipei

Marinescu, Pipera

După încheierea primei interventii a echipei InstalatorBucuresti la noi acasa, ii recomand cu caldura ca fiind o firma cu servicii sanitare de calitate. De la primul nostru contact prin telefonic si pana la remedierea defectiunii electrice, rapiditatea executarii lucrarii a depășit așteptările noastre.

Elena, testimoniale instalatori Dristor

Doru este un adevărat expert la instalații sanitare si pot spune asta pentru că i-am pus o mulțime de întrebări în timp ce el ocupat cu instalarea robinetilor. Si-a terminat treaba mai repede decat ma asteptam, a cerut un pret foarte corect si eu am fost multumit! (Doream sa inlocuiesc acel robinet de aproximativ 8 luni).

Mircea, 1 Mai

M-am decis sa fac publica experienta colaborarii mele cu InstalatorBucuresti.com. Sunt o multime de lucruri, de situatii de urgenta sanitara sau electrica de care proprietarul nu ar trebui sa se ocupe, sa incerce sa le rezolve. Ati putea crede ca înlocuirea unui robinet de bucătărie nu poate fi atat de complicat. Greșit! Trebuie să aveți sculele necesare pentru a face acest lucru. Bine ca lucrurile nu s-a complicat din cauza nestiintei mele. Cand am realizat ca nu sunt in stare sa rezolv acest lucru de unul singur, am sunat la numarul de urgent de pe site si un instalator profesionist a ajuns la domiciliul meu rezolvand problema.

Alin, testimoniale instalatori Drumul Taberei

Am sunat intr-o duminica la ora 9 seara la InstalatorBucuresti. Domnii au raspuns promt si au inteles ca am o urgenta. Am continuat convorbirea, in timp ce ei pornisera deja spre adresa. Le-am explicat ca s-a spart teava care alimenteaza toaleta. Din pacate eram singura si nu am putuit opri robinetul (era intepenit). Noroc ca am scurgere in baie si apa nu a intrat in casa. Am ascultat sfaturile primite si in 15 minute erau la mine la usa. Nu as fi crezut ca exista astfel de servicii in Bucuresti. Recomand cu caldura Serviciile Instalator Bucuresti

Maria, Izvor

Vara aceasta au fost peste 50 grade la umbra. Am simtit cum ne topim de cald in casa. Era insuportabil. Am cumparat un aparat de aer conditionat, dar cei de la magazine ne programasera pentu montaj de-abia peste 3 saptamani. Am cautat pe internet o firma care face instalatii de urgenta pentru aparate de aer conditionat. I-am gasit pe cei de la InstalatorBucuresti care s-au prezentat cu promptitudine. Problema a fost rezolvata iar noi am putut sta omeneste in casa la racoare. Multumim InstalatorBucuresti!

Andreea, Chitila, testimoniale instalatori

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.