Aveti nevoie de ajutor pentru montaj sau instalatii sanitare baie?

Poate ca aveti o avarie la instalatia sanitara sau doriti sa renovati apartamentul?

In cazul unei avarii aveti de ales intre o reparatie, o carpeala sau o refacere completa a instalatiei. Decizia corecta trebuie luata in functie de vechimea instalatiei si a materialelor din care au fost facute instalatiile. Stim ca este costisitor, dar trebuie sa privim cu realism situatia cu care ne confruntam.

Atunci cand suntem solicitati pentru montaje si instalatii sanitare baie, ne place sa facem lucrurile cu simt de raspundere ca sa nu intampinati probleme in viitorul apropiat.

De exemplu, daca avem tevi din plumb, fonta sau pexal este obligatoriu sa intelegem ca vremea lor a apus de mult si nu merita sa le mai carpim ci obligatoriu sa le inlocuim cu materiale noi si preferabil de buna calitate.

Echipa noastra de profesionisti in instalatii sanitare baie o sa va comunice acest lucru dupa o investigatie corespunzatoare, pentru ca ne dorim sa fim transparenti si ne dorim sa va aducem la cunostinta cele mai bune optiuni pe care le aveti.

Pe acest fel de materiale nici nu se mai poate oferi o garantie chiar daca ne ambitionam si incercam sa le mai prelungim viata pentru ca ele sunt atat de deteriorate incat daca tine o lipitura sau o imbinare facuta, riscurile ca sa crape in imediata apropiere sau in alt loc sunt extrem de mari, motiv pentru care firmele de instalatii nu va incurajeaza sa recurgeti la acest gen de interventie ci sa inlocuiti instalatia.

Din nou, subliniem ca profesionistii nostri experti in instalatii sanitare baie merg pe sinceritate. Intentia noastra este ca dumneavoastra sa fiti total multumit de rezultat si nu sa va confruntati cu o problema la obiectele sanitare in viitorul apropiat. Punem pret de durabilitate, iar pentru asta intelegem cat de importanta este comunicarea cu fiecare client in parte. Acest lucru ne detaseaza de concurenta.

In cazul in care va confruntati cu o astfel de situatie expusa mai sus va recomandam sa inlocuiti intregile trasee de la coloanele principale pana la obiectele sanitare terminale. In afara de faptul ca asa scapati de orice risc de a va inunda casa ori vecinii, aceasta este cea mai sigura cale de a beneficia de un certificat de garantie pe materiale si manopera.

Montaj instalatii sanitare baie

Echipa de instalatori sanitari de la InstalatorBucuresti.com va sta la dispozitie pentru toata gama de montaj obiecte sanitare si instalatii sanitare atat in Bucuresti cat si in imprejurimi:

instalator instalatii sanitare baie
urgente instalatii si desfundari Bucuresti