Montaj apometre Bucuresti

Fie ca aveti nevoie de montaj apometre sau inlocuirea unor apometre uzate, decalibrate ori deteriorate, va stam la dispozitie cu echipe calificate pentru cerinta dumneavoastra.

Apometrele de calitate vin la pachet cu certificate metrologice si sigilii.

Beneficii montaj apometre Bucuresti

Scopul lor este de a masura exact cantitatea de apa consumata de dumneavoastra si va scuteste de plata pierderilor de apa din retelele de alimentare ACM sau din cauza defectiunilor la diversi consumatori de apa ai vecinilor ce nu se grabesc sa le remedieze.

Pe o retea comuna de alimentare cu apa vor exista mereu pierderi de apa motiv pentru care va recomandam sa evitati contorizarea la pausal si sa va montati apometre individuale de masurare corecta a consumului propriu de apa.

Montaj apometre instalator autorizat ANRE

Merita sa instalati apometre pentru redarea consumului real de apa si reducerea costurilor pentru consumul de apa.
Conform legii, doar un instalator autorizat ANRE se poate ocupa de montajul sau inlocuirea apometrelor de apa, instalatii care simplifica lucrurile in ceea ce priveste consumul real de apa.
In urma operatiunii de montare, veti primi proces verbal de montare cu sigiliile inseriate, cu numarul de autorizatie ANRE si numele specialistului instalator autorizat de ANRE. De asemenea, veti mai primi certificatul de conformitate si avizul metrologic al apometrelor.

montaj apometre
urgente instalatii si desfundari Bucuresti