Instalator autorizat Bucuresti

InstalatorBucuresti va sta la dispozitie cu servicii de proiectare, instalare, reparatii si service pentru instalatii termice, instalatii sanitare si instalatii electrice. Indiferent ce urgenta aveti, un instalator gaze autorizat Bucuresti pasionat, de incredere si atestat profesional va sta la dispozitie. Echipa noastra este compusa din instalatori si electricieni autorizati ANRE.

Daca aveti nevoie de un instalator autorizat instalatii sanitare sau de un electrician, vi s-a infundat chiuveta din baie, s-a spart caloriferul sau vreti sa schimbati centrala termica, echipa noastra e aici sa va ajute. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul instalatiilor, profesionalismul echipei si calitatea lucrarilor executate recomanda echipa InstalatorBucuresti.

Este important ca pentru orice problema la instalatii sau la reteaua electrica sa apelati la profesionisti autorizati, pentru a nu pierde garantia produselor si pentru a va asigura ca materialele folosite sunt cele potrivite (compatibile si de calitate).

Instalatori sanitari Bucuresti

Cautati intotdeauna profesionisti in instalatii si asigurati-va ca persoana care va efectueaza lucrarile este autorizata pentru service instalatii sanitare. La InstalatorBucuresti, un instalator autorizat va sta la dispozitie indiferent ce problema sau urgenta ati avea. Executam desfundari, reconditionari coloane de bloc, remedieri instalatii avariate, montaj boilere, cabine de dus, lavoare, masini de spalat, scurgeri, conducte de apa sau orice alt fel de bransamente.

Daca aveti nevoie de instalatori de urgenta, contactati-ne cu incredere si in cel mai scurt timp un instalator autorizat anre al echipei noastre va ajunge la dumneavoastra.

Firma de instalatori & echipa de finisaje

Sa nu uitam ca frumusetea vine din interior! Nu poti sa-ti gasesti linistea si pacea intr-un camin cu defecte de finisaj.

Nu riscati sa cheltuiesti banii pe materiale stricate de amatori care lucreaza pe un pret mic si fara sa va ofere nicio garantie scrisa.

Nu mai este vremea sa angajam meseriasi pe “cuvant de onoare”.

O echipa serioasa nu se vede doar dupa masina pe care o parcheaza in fata casei dumneavoastra, ci si dupa sculele pe care le foloseste la lucrare cat si dupa salopetele si echipamentele de protectie pe care le utilizeaza in timpul programului de lucru.

In plus, investim permanent in echipamente si solutii inovatoare. De exemplu, pentru desfundare canalizare, wc si chiuvete, avem in masini echipamente speciale cu actionare rapida si sigura.

Toate acestea sunt motive pentru care venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa serioasa de profesionisti.

Va oferim un serviciu complet de montaj parchet si montaj usi interioare, montaj gresie, montaj faianta, confectii pereti de rigips, gleturi si zugraveli, reparatia niselor sparte acolo unde au intervenit instalatorii pentru inlocuirea coloanelor de apa sau de scurgere a apelor uzate.

Executam placari de fatade cu polistiren expandat si placari de polistiren extrudat, fatade cu tencuiala structurata sau zugraveala cu vopsea lavabila, interior exterior.

Firma noastra dispune de personal calificat pentru executarea lucrarilor de finisaj interior cat si exterior. Pentru absolut orice tip de manopera se elibereaza certificat de garantie, pentru ca avem maxima incredere in procedurile noastre de lucru si in felul in care lucram.

La cerere putem transporta si resturile de materiale (tencuieli, pereti de caramida ce au rezultat in urma renovarilor – cum ar fi molozul). Ne dorim astfel sa mergem mai departe si sa va ajutam sa finalizati lucrarea in cele mai bune conditii, fara sa ramaneti la final cu dezordine si mizerie.

Mii de bucuresteni ne recomanda pentru seriozitatea si implicarea noastra. Acum va puteti convinge si dumneavoastra. Contactati-ne azi!

instalator autorizat Bucuresti
urgente instalatii si desfundari Bucuresti