Reparatii centrale termice – servicii de calitate

Puteti apela la servicii de reparatii centrale termice la orice ora din zi si din noapte, daca contactati un instalator din Bucuresti. Nu incercati sa le reparati dumneavoastra, pentru ca centralele sunt foarte sensibile, trebuie reparate ca la carte, ca daca nu devin foarte periculoase si va puneti viata dumneavoastra si a familiei in pericol. Daca solicitati un instalator Bucuresti, riscurile de accidente sunt eliminate, pentru ca el urmeaza proceduri clare de lucru, ceea ce duce la o functionare corecta.

Reparatii centrale termice

Reparatiile centralei termice necesita o foarte mare atentie, si trebuie sa fie facute doar de catre personal autorizat si care sa aiba experienta in domeniu. In primul rand se face o verificare pentru a vedea care sunt partile defecte ale centralei, apoi are loc inlocuirea componentelor stricate cu altele noi, asigurarea pieselor noi de schimb, si apoi se pune centrala termica in functiune pentru a se vedea daca functioneaza la parametri normali, si daca poate fi folosita fara a mai exista riscuri de accidente. Efectuarea lucrarilor de inlocuire a componentelor care nu mai functioneaza se face numai cu piese de schimb originale, acestea trebuie sa fie asigurate de catre producatorii echipanentului.

Sfaturi reparatii centrale termice

Daca cumparati  piesele de schimb originale acestea vor avea garantie intre 6 luni si 2 ani, deci trebuie sa cumparati numai de la magazine autorizate,care ofera si garantie pentru ele.

Toate reparatiile la centrala termica trebuie facute de catre personal autorizat, ISCIR. Daca centrala dumneavostra nu mai functionaza corect si necesita reparatii dese , sau daca este foarte veche, se opreste singura din functiune, porneste singura sau numai incalzeste deloc , este mai bine sa o inlocuiti cu una noua, pentru ca devine din ce in ce mai periculoasa.

Centralele termice sunt de trei feluri:

*centrale termice pe gaz

*centrale termice electrice

*centrale termice pe lemne sau paleti

Deci pentru reparatii centrale termice va trebuie un personal autorizat si cu experienta, si ceea ce este mai important este sa nu amanati reparatiile, pentru ca de asta depinde siguranta caminului dumneavostra.