Cauti rapid o solutie pentru desfundare wc Bucuresti?

Conteaza pe noi pentru interventii prompte in Bucuresti si in Ilfov. Infundarea wc-ului este intotdeauna extrem de neplacuta, iar noi intelegem acest lucru.

De aceea, ne propunem sa intervenim de fiecare data cat mai rapid, pentru a minimiza problemele si deranjul.

La randul tau, iti recomandam sa suni de indata ce observi ca exista o problema cu wc-ul de la baie. Cu cat amani mai mult acest lucru, cu atat problema se poate agrava.

Din fericire, interventiile pentru desfundatul wc-ului dureaza destul de putin, insa sigur ca exista cazuri si cazuri. De-a lungul timpului am vazut situatii in care wc-ul era seminfundat si l-am rezolvat in doar cateva minute.

Pe de alta parte, am avut si situatii complexe, de wc-uri blocate cu diverse lucruri, pe varii tronsoane ale tubului de scurgere. Ce vrem sa va spunem este ca tratam fiecare interventie cu aceeasi seriozitate.

Vrem sa ne facem treaba cat mai bine ca sa nu mai ai probleme in viitor cu infundarea wc-ului.

servicii desfundare wc
urgente instalatii si desfundari Bucuresti

Sigur ca aici poate conta foarte mult si felul in care intelegi sa ai grija de toaleta, sa nu arunci niciodata obiecte care ar putea ramane in conducta de scurgere, blocand astfel toaleta.

Echipa noastra de profesionisti este apreciata de fiecare data pentru ca lucreaza curat si lasa curat in urma interventiei. Folosim unelte, echipamente si substante profesionale.

Teste simple ca sa identifici unde anume s-a infundat wc-ul

Scurgerea de la toaleta este de cele mai multe ori blocata de o cantitate mare de hartie igienica si uneori chiar si de jucarii ale copiilor.

Identificarea corecta a locului unde s-a format blocajul se poate face prin cateva teste simple si anume:

  • Daca alte instalatii sanitare din baie, ca de exemplu chiuveta sau scurgerea de la cada functioneaza corect, atunci problema este localizata undeva la nivelul vasului de toaleta sau a cotului de racordare a evacuarii acestuia. Aceasta este situatia cea mai des intalnita si totodata si cea mai usor de rezolvat, prin inlocuirea racordului de evacuare cu unul nou, cu sau fara demontarea scaunului, de la caz la caz.
  • Daca insa observati ca si celelalte instalatii sanitare din baie prezinta o scurgere defectuoasa, atunci probabil este infundata coloana. Pentru desfundarea coloanei este posibil sa avem nevoie de acces la etajele inferioare, sau la subsolul blocului.
  • Daca locuiti la casa, poate fi vorba si de o problema la nivelul canalizarii la care sunteti legati sau la nivelul fosei daca este cazul.

Pentru a solutiona problema fara complicatii ne poti suna pe noi imediat pentru servicii desfundare canalizare.

Cele mai bune solutii de desfundat wc-ul vin din partea profesionistilor

Ai incercat tot felul de solutii de desfundat wc -ul si nu ai reusit sa rezolvi problema?

Adevarul este ca aceasta problema neplacuta nu poate fi remediata prin solutii casnice si empirice (cum ar fi desfundare wc cu soda caustica sau cu detergent de vase ori bicarbonat de sodiu). Din contra, exista chiar riscul sa agravezi lucrurile.

Cand scurgerea toaletei este infundata, pentru desfundare vas toaleta sunt recomandate produsele si solutiile profesionale (cum ar fi desfundare wc cu sarpe, sarpele cu tambur electric de desfundat, desfundare tevi wc cu pompa de inalta presiune speciala si dedicata pentru desfundarea coloanelor de canalizare si altele).

Nu uita ca doar la un apel distanta echipa noastra te poate ajuta cu interventie prompta.

desfundare wc

Nu are rost sa te chinui singur cand vine vorba de desfundare wc

Daca incerci sa desfunzi singur wc-ul s-ar putea sa provoci o stricaciune si mai mare.

De ce sa faci asta cand la un apel distanta suntem noi, profesionisti in servicii de desfundare wc?

Intervenim cu echipamente profesionale si avem experienta indelungata in desfundari wc care se intampla din diverse cauze.

Putem decolmata tevile cu produse si echipamente speciale (pompa desfundat, sarpe desfundat wc, desfundare wc cu echipamente speciale), pentru solutionare rapida, eficienta si de durata. La noi gasesti usor serviciile prompte de care ai nevoie pentru desfundare wc pret rezonabil, la calitate fara cusur.

Contacteaza-ne acum pentru:

  • desfundat Wc infundat cu odorizant de toaleta
  • desfundare wc infundat cu hartie igienica
  • desfundare wc blocat cu plastic
  • desfudcare toaleta infundata cu servetele, umede, absorbante sau scutece
  • wc infundat, in sensul ca apa se scurge foarte greu
  • wc infundat partial
  • desfundat wc care se umple cu apa pana la refuz.

Pentru servicii desfundare canalizare in Bucuresti si Ilfov, contacteaza-ne azi.