Cauti un profesionist pentru desfundare chiuveta?

Te ajutam noi! Fie ca esti din Bucuresti, fie ca esti din Ilfov, noi suntem pregatiti sa intervenim pentru rezolvarea problemei tale legata de desfundare chiuveta.

Si pentru a fi mai linistit, te asiguram ca din momentul contactului initial cu noi si pana la sosirea echipei de interventie la fata locului, noi iti vom oferi indicatii referitoare la primele masuri de remediere a situatiei, pentru ca tu sa nu fii stresat si sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere.

Avem echipaje specializate in interventii rapide si profesionale dotate cu tehnologie de ultima ora pentru inspectarea video a coloanelor si tevilor de evacuare a apelor uzate.

Asta pentru ca infundarea chiuvetei se poate intampla atunci cand exista blocaj pe varii segmente ale tevilor de scurgere. 

desfundare chiuveta in Bucuresti
urgente instalatii si desfundari Bucuresti

Cum putem interveni pentru desfundare chiuveta?

Scurgerea de la chiuveta din bucatarie se infunda mai mereu asa ca daca ti s-a intamplat si tie ar trebui sa stii ca nu esti singurul.

Apa se scurge mai greu pe masura ce grasimile, detergentii si resturile alimentare se depun pe peretii interiori ai tevilor si, in cele din urma cauzeaza un blocaj.

Recomandarea specialistilor instalatori este sa nu incerci sa rezolvi problema apeland la solutii casnice precum desfundat chiuveta cu bicarbonat. Ai auzit si tu cum coca cola desfunda tevile sau ca poti folosi solutii lichide de desfundat tevi cu bicarbonat si otet? Ei bine, in 98% din cazuri aceste solutii nu vor functiona.

Si chiar daca aparent vor functiona, veti descoperi in timp ca in continuare chiuveta se infunda mai des si ca ceva nu este in regula cu scurgerea.

Va spunem acest lucru pentru ca intalnim des clienti care „au incercat aproape orice” pentru desfundare chiuveta bucatarie sau baie, inainte sa sune la noi pentru interventie profesionista.

Prin urmare, daca aveti nevoie de servicii de desfundare chiuveta, noi vom trimite un echipaj specializat in astfel de situatii care va rezolva problema, eliminand toata murdaria si depunerile. Nu doar ca vom rezolva strict cu desfundarea chiuvetei, ci vom curata tevile astfel incat scurgerea sa functioneze perfect.

Camere video cu GPS pentru desfundare chiuveta

V-am spus mai sus ca ne ajutam de tehnica de ultima generatie ca sa rezolvam problema care va supara, cu infundarea chiuvetei. Ei bine, folosim camere video cu localizare GPS pentru a determina cu precizie unde s-a produs avaria in situatia in care conductele sunt ingropate in pamant si nu se cunoaste traseul tevilor.

Desfundare chiuveta cu serpi manuali si serpi mecanizati actionati electric

Chiar daca astfel de dispozitive se gasesc acum in toate magazinele de bricolaj este foarte important ca la desfundarea chiuvetelor sa se foloseasca un sarpe care sa aiba lungimea si diametrul potrivite pentru conducta in cauza. In caz contrar, riscati sa dislocati sau sa fisurati instalatia si sa adaugati la problema existenta altele noi, cum ar fi inundatiile. Cu siguranta nu va doriti sa aveti de a face tevi sparte si casa plina de apa. 

Verificari, solutii si imbunatatiri pentru scurgeri problematice, coloane, coturi

Trebuie sa tineti cont si de faptul ca o scurgere care se infunda frecvent este posibil sa fie proiectata gresit, cu coturi de 90 de grade si/sau cu lipsa pantei suficient de mare. Aceste cauze vor fi identificate de specialistii nostri care va vor propune si o solutie de reproiectare corecta, care sa va scuteasca de interventii repetate.

De asemenea, la fata locului, instalatorii nostri care au peste 10 ani de experienta in servicii desfundare canalizare pot identifica si alte probleme cum ar fi tevile din fonta (in special la constructiile vechi) caz in care interventia de desfundare prezinta riscuri majore si nu prezinta garantie.

Si in aceste situatii veti fi informat si va vor fi propuse solutii de schimbare a coloanelor sau pieselor afectate. Ceea ce vrem sa subliniem este ca profesionistii nostri sunt pregatiti sa va ajute sa rezolvati complet problema cu infundarea chiuvetei. 

Spre deosebire de un amic care se pricepe la toate sau de solutiile empirice pe care le gasiti pe internet si care vizeaza punctual desfundara chiuvetei (de cele mai multe ori temporar), echipa noastra de instalatori actioneaza profesionist:

  • identificam cauza
  • curatam tevile
  • decolmatam blocajul
  • propunem reproiectare daca este necesar
  • verificam traseul apei prin scurgere
  • ne asiguram ca apa de la chiuveta se scurge fara probleme si fara urma de blocaj. 

Desfundare chiuveta cu jeturi puternice de apa

Iata o alta solutie eficienta pentru desfundarea scurgerilor de la chiuveta. Mesterii in desfundarea chiuvetelor pot folosi si WAP-uri cu jet de apa de inalta presiune la 200 bari sau alta valoare care desfunda si curata de orice depunere interiorul conductelor de canalizare.

Conteaza pe noi pentru servicii de desfundat chiuveta

Masinile noastre sunt dotate cu piese pentru orice tip de remediere a defectiunilor aparute la instalatiile de evacuare a apelor uzate. Astfel, ne propunem sa rezolvam orice defectiune la fata locului pentru a economisi timp si pentru a solutiona problema in mod eficient si profesional.

Din acest moment, nu mai esti pe cont propriu atunci cand instalatiile sanitare sau de canalizare o iau razna si ai nevoie de servicii desfundare canalizare.

Ai in noi un prieten si un specialist de nadejde, care te va ajuta oricand si oriunde in Bucuresti sau Ilfov.

Trebuie doar sa suni la 0726.661.661 si noi vom fi in cel mai scurt timp langa tine, eliminand problema si sursa ta de stres. Iti vom reda linistea pentru confortul casei pentru ca in continuare vei putea sa speli vasele fara problema, sa te speli pe dinti sau pe fata dimineata, sa pregatesti legumele si orice altceva folosind apa care curge la chiuveta din bucatarie sau din baie. 

E mai simplu decat crezi, iar cu noi poti avea incredere ca lucrarea este excelent facuta. Pentru noi nu exista o lucrare mai simpla decat alta, in sensul in care tratam cu aceeasi seriozitate si implicare fiecare problema.

Punem mare accent pe calitate si pe durabilitatea lucrarilor efectuate. Lucram curat, lasam curat. Suntem profesionisti de la A la Z pentru fiecare interventie.